.

 

.

Multipel Skleros Mailinglista (epostgrupp)

Jag som startade supportgruppen 98-11-12 heter Gun och tillsammans med fyra stycken med-moderatorer så driver jag detta på helt ideel bas. Jag har själv MS sedan ett antal år och det var när jag upptäckte att det inte fanns någon svensk mailinglista för just den här sjukdomen som jag beslutade att starta upp en. Vi är i skrivande stund ca 220 medlemmar och det är en mycket trevlig grupp. Vare sig du själv har diagnosen, väntar på diagnos eller är anhörig - så är du varmt välkommen hos oss.

Gun


Vem får vara med?

Alla personer som lever med MS (Multipel Skleros) och anhöriga (makar, sambor, vänner, syskon, föräldrar...)
Detta är en support grupp för stöd, förståelse, samvaro, en trygg plats för diskussion, samt att ha roligt!


Hur gör jag för att bli medlem? Kostar det något?

För att gå med i den kostnadsfria mailinglistan som finns på Yahoogroups klicka här!


Regler


NYTT!!! Jag har skapat en gästkarta för oss som är medlemmar i Sverige MS Support och Sverige MS Veteraner! Pricka in dig på kartan, och lämna en hälsning. :-)

GÄSTKARTA


MS relaterat ...

  • Förändringar - en novell av Gun Brooke.

  • Om MS - Kristas sida är en utmärkt website på svenska med information, chat, länkar, aktuellt etc.
  • Berit har varit med i Sverige MS Support sedan gruppen startades, praktiskt taget, och hon har skrivit en bok om sin kamp mot Multipel Skleros. Hennes annorlunda synsätt är uppfriskande och till stöd för alla som behöver det, vare sig man är nydiagnositserad med MS eller 'gammal räv'. Boken finns till utlåning på biblioteken och även som talbok. Du kan emaila Berit HÄR!
    En recension på Berits bok kan du läsa HÅR och den har bl. a. varit kurlitteratur HÄR.
  • Berits Hemsida

    Berit har också hemsida där hon publicerar sina debattartiklar, sin MS historia, tankar och annat. Mycket väl värd ett besök och Berit uppdaterar regelbundet.


Gun - Webmaster

 

.